Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα τα Facebook Messenger Rooms για video κλήσεις έως και 50 ατόμων

*
Το Facebook έδωσε πλέον στη διάθεση των χρηστών του τα Facebook Messenger Rooms για δωρεάν video κλήσεις με ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 50 ατόμων. Το εργαλείο αυτό παρουσιάστηκε εν μέσω πανδημίας και ήθελε να κλέψει λίγη από τη δόξα του Teams και του Zoom, ωστόσο έγινε τώρα διαθέσιμο στους πάντες. Το Facebook ανακοίνωσε λοιπόν πως ξεκίνησε να το «ξεκλειδώνει» για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, οπότε σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να το βλέπουμε και προς τα μέρη μας. Για να γίνει μια video κλήση θα πρέπει να υπάρχει ένας βασικός host που θα καλέσει άλλα άτομα, ακόμη και εκτός Facebook. Το θετικό δε είναι πως μπορούν (αυτά τα άτομα) να μπουν στο video chat χωρίς να απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*